Het plan

Het ultieme buitenleven 

Zoals de naam al doet vermoeden ligt Duinrijk in het duinlandschap van het Zeehos, langs de Drieplassenweg. Duinrijk betekent wonen te midden van het glooiende duinlandschap. Hier ervaart u het ultieme buitenleven, omringd door de natuur.

Respect voor de natuur

Op zo’n prachtige plek komen natuurlijk niet zomaar woningen. Hier ontwikkelen wij woningen die passen bij de omgeving en met respect voor de natuur. Uiteraard zijn de woningen duurzaam, klimaatbestendig en voorzien van een eigen warmtevoorziening. Er komen in totaal 12 duinwoningen, vijf vrijstaande en acht geschakelde en duinvilla’s in Duinrijk.

12 duinwoningen

De duinwoningen krijgen een heel eigen karakter, geïnspireerd op het buitenleven. Extra bijzonder is dat de riante terrassen op de 1e verdieping overlopen in het duinlandschap. Daardoor krijgt u echt het gevoel van verbondenheid met de natuur. Ook de woningen krijgen een natuurlijke uitstraling door het lichte kleurenpalet en de natuurlijk materialen.

Het parkeren is integraal opgelost door een verdiepte straat naar de kelder van de duinwoningen, waardoor aan de voorzijde een autoluw landschap ontstaat. De verdiepte straat wordt bovendien afgedekt door de terrassen van de duinwoningen.

5 vrijstaande en 8 geschakelde en duinvilla’s

Er komen vijf vrijstaande en acht geschakelde en duinvilla’s in Duinrijk. De duinvilla’s worden ontsloten via de Dorendelstraat. Voel u de koning te rijk in één van deze exclusieve villa’s, midden in het prachtige duinlandschap. De villa’s staan midden in het duinlandschap. Deze geweldige ligging geeft een heerlijk gevoel van vrijheid.

Tot in het kleinste detail is nagedacht over het ontwerp. Wat een grandeur! De villa’s integreren naadloos in het duinlandschap, krijgen een vrij pad naar de voordeur en de auto parkeren kan onder de villa in het souterrain. Daarnaast worden de buitenruimtes van de villa’s ontworpen als zwevende vlonders boven het landschap. Deze villa’s zijn stoer en elegant met alle luxe die u van een vrijstaande villa mag verwachten.

Wonen, werken leven... het kan allemaal in deze zeer riante villa’s. Deze zeer riante duinvilla’s bestaan uit vier bouwlagen met een plat dak en beschikken over een groot woonoppervlak. De duinvilla’s hebben minimaal vijf slaapkamers en op de begane grond ruimte voor een royale woonkeuken, tuinkamer of kantoor aan huis. Ook op de 1e verdieping is een kantoor aan huis te realiseren. Vanuit de royale living op de eerste verdieping kijkt u uit over het glooiende duinlandschap.

Vanaf het dakterras heeft u een prachtig uitzicht over het bijzondere landschap. Het riante terras is op het zuidwesten of noordwesten gelegen. De indeling van de woning is flexibel, waardoor er veel mogelijkheden zijn om de woning naar eigen wens te maken.

Beleef een ongekende woonbeleving

Door de ligging in de duinen ontstaat, door het hoogteverschil in de omgeving, een prachtig nieuwbouwproject. De duinwoningen hebben hierdoor een unieke zichtlijn en een prachtig uitzicht. Het glooiende en beschutte duinlandschap maakt wonen op deze unieke plek een ongekende beleving.

Zo ideaal ligt Duinrijk 

De ligging is ideaal ten opzichte van voorzieningen zoals winkels, scholen (zowel basis- als middelbaar onderwijs) en kinderdagverblijven. Deze voorzieningen zijn allemaal in de nabije omgeving te vinden.

 


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring