Hoekwoning

In de Katwijkse Duinen komen deze 12 unieke duinwoningen. Deze duinwoningen zijn echte eyecatchers met een bijzondere ligging, midden in het duingebied.

Ze staan in twee rijen van zes woningen. De licht gebogen lijnen geven de rijen een uniek en speels karakter. De duinwoningen bieden een unieke woonbeleving met het terras tegen het duinlandschap aan. heeft een prachtig uitzicht. Hierdoor ervaart u gelijk een heerlijk buitengevoel.

Kiest u voor een hoek- of tussenwoning? Welke u ook kiest;  alle duinwoningen bieden een heerlijk ruim woonoppervlak vanaf ca. 178 m2. De duinwoningen hebben een breedte van circa 6 meter.

Thuiskomen betekent gelijk ontspannen. Op een zomerse dag loopt u zo vanuit de woonkamer het terras op. Bouwnummers 1 t/m 6 hebben een terras op het noordwesten. Bouwnummers 7 t/m 12 hebben een tuin op het westen.

Doordat het terras aan de achterzijde overloopt in het duingebied draagt dit bij aan de ultieme binnen-buitenbeleving.  Hier ervaart u de ruimte om ontspannen en vrij te wonen. U geniet van een moment voor uzelf, terwijl de kinderen veilig kunnen spelen.

U heeft geen zorgen om druk verkeer. Parkeren kan in de inpandige garage van de woning. U bereikt deze via de verdiepte straat onder het terras van de woning. Zo geniet u optimaal van het landschap. Hier ervaart u de ruimte om ontspannen en vrij te wonen. U geniet van een moment voor uzelf, terwijl de kinderen veilig kunnen spelen.

Kenmerken 

Breedtemaat 6 meter 
Woonoppervlakte ca. 178  m2 
Kaveloppervlakte vanaf 81 m2 
3 slaapkamers
Riant terras van ca. 7,8 meter op het noordwesten of het westen
Parkeren in de inpandige garage
Energiezuinig en gasloos 
Diverse opties om uw droomwoning te realiseren

  

Plattegronden

Souterrain

Begane grond

1e verdieping

Terras

Bouwnummer Woonopp Tuinligging Prijs
1 178m2 Noordwest -
6 178m2 Noordwest -
7 178m2 West -
12 178m2 West -

© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring